Kadıköy'de felçli emekli albay Ramiz Turan felçli eşinin ölümünden birkaç dakika sonra odasına çekilerek intihar etti. Beylik tabancası ile başına ateş ederek intihar eden emekli albay, geriye eşine hitaben "Bensiz son nefesini verdin bekle ben de seninle geliyorum" yazılı not bıraktı.
Olay saat 11.00'de Göztepe Atılay Sokak Fazılbey Apartmanı 2 numarada meydana geldi. 84 yaşındaki Ramiz Turan 1974 yılında albay rütbesiyle emekliye ayrıldı. 20 yıla yakın bir süre Türk Ekonomi Bankası'nın Gebze Dilovası'n da ki çiftliğinde müdürlük yaptı. Dört yıl önce 62 yıllık hayat arkadaşı Ramize Turan'ın beyin kanaması sonucu felç geçirmesi ile yıkılan emekli albay Ramiz Turan, o günden sonra eşinin hep yanında oldu. Yakın çevresinde sevgileri ve birbirlerine olan bağlılıkları ile örnek olarak gösterilen çifti, Ramize Turan'ın bakıcılarına muhtaç geçirdiği dört yıl çok yıprattı. Son günlerde rahatsızlıkları artan yaşlı kadın bu sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Eşinin hastalığı süresince sokağa bile çıkmayan Ramiz Turan ise eşinin gözlerinin kapatmasından kısa bir süre sonra iki kadın bakıcıyı eşini cenazesinin bulunduğu odada bırakıp yatak odasına geçti. Beylik tabancasını şakağına dayayıp ateşleyen emekli albaydan geriye yine eşine hitaben yazdığı "Bensiz son nefesini verdin, bekle bende seninle geliyorum" yazılı bir not kaldı. Bakıcılarının polise haber vermesi ile eve gelen polisler evde inceleme yaptı. Turan Çifti'nin ölümünü haber alan üç kızı ise olay yerine geldi. Gözyaşlarını tutamayan kızlarından Gülşen Onat "62 yıllık evliydiler, annemin beyin kanaması geçirmesinin ardından babam hep yanındaydı. İkisin birden ölümü çok acı oldu" dedi.
Yapılan incelemelerin ardından evde yaşlı çifte bakan yabancı uyruklu kadın bakıcısı polis tarafından gözaltına alınırken cesetler Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı