F.Bahçe Başkan Aziz Yıldırım, kulüp dergisinin kasım ayı sayısında “İstikrar, rakiplerimizle aramızdaki en büyük farktır” başlığıyla yer alan yazısında, camiaya umut dolu mesajlar verdi. Yıldırım, şunları kaydetti: “Takımımızın ilk 6 haftaki performansın ardından kulübümüzün istikrarlı yönetim anlayışını yıkma fırsatı arayanlar, teknik ekibimize, futbolcularımıza ve nihayetinde bizlere karşı olan niyetlerini sergilemeye koyuldular. Bizleri en çok üzen, son 10 yılda yaşadığımız mutlulukların en büyük mimarı olan taraftarımızın bu süreçte zaman zaman bizi mücadelemizde yalnız bırakması olmuştur.”

TÜM ZORLUKLARI AŞARIZ

Ligin son 2 haftasının ardından ortaya çıkan ve ümit vadeden futbolun ardından, başlangıçta içinde bulundukları sezonu F.Bahçe için “kaybedilmiş bir sezon” olarak nitelendirenlerin, bu düşüncülerinden dönmeye başladıklarını anlatan Yıldırım, kulüpte geldikleri noktada kısa dönemli değerlendirmelerle istikrar yolunda kendilerine büyük zararlar vereceğini düşündükleri popülist kararlar alma döneminin bittiğini vurguladı. Başkan Aziz Yıldırım, kimsenin gelecek günler için kaygılanmaması gerektiğini belirtirek, 'Kimse umutsuzluğu kapılmasın. Başarı için gerekenler yapılıyor ve bundan sonra da yapılacaktır' ifadelerinde bulundu.


GÜNEŞLİ GÜNLER YAKIN

İçinde bulundukları sezonda da amatör branşlarda lokomotif olma rollerinin sürdüğünü, bir spor kulübüne yakışan başarı istikrarının sağlandığını görmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Aziz Yıldırım, yazısının son bölümünde şu ifadeleri kullandı: “Güçlü bir mali yapıya sahip kulübümüzün uzun dönemde rakipleri ile arasında çok önemli mesafeler yaratacağına inanıyorum. Büyüklüklerin kupa büyüklükleri ile değil, ortak ve yüksek ilke ve anlayış ile değerlendirileceğini, değişmeyen kulüp duruşumuzun bizleri daima bir arada tutarak ortak mutluluklara varmamızı sağlayacağını düşünüyor, güneşli günlerin çok yakında olduğunu bilmenizi istiyorum.”