MAHSUN Kırmızıgül"ün son filmi “Gecenin Kanatları”, gala gösteriminin ardından sinema eleştirmenleri tarafından beğenilmemiş, başrol oyuncusu Beren Saat"in de galaya katılmaması tartışmalara neden olmuştu. Yönetmenliğini Serdar Akar"ın yaptığı film, dün 151 kopya ile 211 salonda sinema severlerle buluştu. Senaryosunu Ahmet Küçükkayalı ve Mahsun Kırmızıgül"ün birlikte yazdığı filmi izleyen ünlüler, filmin başarılı bir aşk filmi olduğu kanısında birleşti. Prag Senfoni Orkestrası tarafından çalınan filmin müzikleri de beğeni topladı.

İŞTE GÖRÜŞLER

Cemal Hünal: Beren Saat, olağanüstü oynamış. Aşk olan filmde sevişme sahnesi olmaz mı? Hayat her şey iç içe. Çok başarılı.

Orhan Gencebay: Çok güzel bir film olmuş. Çok beğendim. Sevginin ve aşkın gücünü anlatıyor. Hepimiz dünyayı kurtarmayı çalışırken maalesef sevginin ve aşkın gücünü ihmal ediyoruz.

Kerem Alışık: İyi çekilmiş, iyi oynanmış bir film, müzikler harika.

Güneri Cıvaoğlu: Filmi çok iyi buldum. Oyuncular güzel oynamış. Kan kültürü yerine sevgi ve barış mesajı veren bir film olmuş.

Fatma Toptaş: Çok beğendim. Bu yıl seyrettiğim filmler arasında en farklı ve en çarpıcı olanı.

Nazlı Ilıcak: Sevgiyle kurtulabilir bu dünya. Onun mesajını veriyor film.

Kubat: Filmden çok etkilendim. Banka soygununda ölen oyuncu beni çok etkiledi. Çok iyi oynanmış bir film. Müzikler çok başarılı.

Gürgen Öz: Güzel bir film olmuş. İnsanı etkiliyor.