Bolu'da, aynı evde kalan ve bir firmada çalışan iki işçinin tartışması vahşetle sonuçlandı. Ev arkadaşının boğazını kesen şahıs polise teslim oldu.

Olay, dün saat 19.00'da Yukarısoku Mahallesinde bir apartman dairesinde meydana geldi. Güneş enerji sistemleri imalatı yapan bir firmada montaj elemanı olarak çalışan ve aynı evde kalan Y.N. ile B.A., iş çıkışında hamama gittiler. Hamamda Y.N., B.A.'ya kese yaptı. İki arkadaş daha sonra eve geldi.

B.A., Y.N.'ye, "Oğlum, erkek adam erkek adama kese yapar mı?" deyince tartışma başladı.

Y.N., "Ne biçim konuşuyorsun ağabey" deyince tartışma alevlendi. İkili yumruk yumruğu birbirine girdi.

İddiaya göre, B.A.'dan sürekli dayak yiyen Y.N., kuru sıkıdan bozma tabancasını alarak B.A.'nın üzerine yürüdü. A.'nın feci şekilde dövdüğü Y.N., ev arkadaşını tabanca ve mutfaktan aldığı bıçakla apartmanın önüne kadar kovaladı.

Mahalle halkının şaşkın bakışları arasında yaşanan tartışmada Y.N., tabancasıyla 5 el ateş etti. Bir anda cinnet getiren Y.N., kanlar içinde yerde kalan B.A.'nın boğazının iki tarafını bıçakla boydan boya kesti. Soğukkanlı bir şekilde polisi arayan Y.N. cinayet işlediğini söyledi.

Olay yerine 112 sağlık ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale yoldan geçen İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka tarafından yapıldı. Ağır yaralı B.A. hastaneye getirilirken yolda hayatını kaybetti.

Y.N. ise bahçede polisler tarafından gözaltına alındı. Vücudunda çok sayıda morluk ve ezik bulunan Y.N., İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.