Kemer ilçe merkezinde bulunan Aura Otel"den sabah yürüyüş yapmak için ayrılan Rus turist 36 yaşındaki Oleg Turovskiy'in, ormanda kaybolduğu ortaya çıktı.

Ormanda kaybolan Rus turist bulundu

Eşi 25 yaşındaki Ekatarina Syceeva Turovskiy'in haber vermesi üzerine arama çalışmaları başlatılan Oleg Turovskiy, saat 13.00"da eşinin cep telefonuna, "Yolu şaşırdım. Merak etme iki saate kadar dönerim' yazılı bir mesaj gönderdi. Bu mesajın ardından eşini telefonla arayan Ekatarina Syceeva Turovskıy, telefonun sürekli kapalı olması nedeniyle paniğe kapıldı.

Oleg Turovskiy, saat 15.00 sıralarında Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü"ne gelerek ormanda kaybolduğunu ve bu nedenle otele dönemediğini söyledi. Bunun üzerine polis oteli arayarak, Oleg Turovskiy'in polis merkezinde olduğunu söyledi. Konakladığı tesiste genel müdürün odasında merakla eşinden gelecek haberi bekleyen Ekatarina Syceeva Turovskiy, polisten gelen haber üzerine sevinç çığlıkları attı.

Otelin lobisine çıkarak eşinin yolunu gözleyen Rus kadın Ekatarina Syceeva Turovskiy, eşini görünce koşarak yanına gitti ve önce “Neden kayboldun?” diyerek tokat attı, ardından da eşini öptü. Eşine sımsıkı sarılıp öpen Ekatarina Syceeva Turovskiy, gözyaşlarına hakim olamadı.

Oleg Turovskiy, yürüyüş yapmak ve fotoğraf çekmek için yola çıktığını, ancak bir süre sonra yolunu şaşırarak kaybolduğunu belirterek, yola çıktığında bindiği taksiden kendisini polise götürmesini istediğini söyledi.

Ekatarina Syceeva Turovskiy, “Hem otel çalışanları hem de Türk polisi benimle çok yakından ilgilendi. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Turovskiy çifti tatil yapmak için 12 Temmuz'da Moskova'dan Kemer'e gelmişti. - vatan