HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

AYDINPOST ÖZEL-AKP İl Başkanı Sadık Atay, MHP'den gelen Kipa'da Hüseyin Aksu'nun müdahalesi yoktur açıklamalarına gecikmeden yanıt verdi.
Allah'tan korkun diyen AKP'li Başkan Sadık Atay, "Biz görevimiz dolayısıyla doğruları anlatacağız. Şimdi beyfendi bir sürü atıp tutmuş. Kardeşim biz hiçbir partiye laf etmiyoruz. Çünkü biz AK Parti'yiz. Yaşanmış bazı şeyleri hatırlatmak zorundayız. Tariş dediki burayı konut alanı yapmak istiyoruz dediler. Neden o dönem ticari alanı konut alanına çevirmedin? Ünlü bir işadamının da parasını bankaya yatırttın. Sonra da hesaptan parayı geri aldın. İki tane de memur işinden oldu, sürüldü. Ben Aydın'da pazaryerlerini kaldıracağım dediler, ne dedi esnaf? Bugün AK Parti'yi Kipa'ya buraya getirmekle suçlayan insanlar samimi davranmıyor. Naptı vatandaşlar, tabut taşıdılar sırtlarında hatırladınız mı? Ama bugün omuzlarında taşıyorlar? Bunları unutmayacağız. İşini usbtasına bırakın diyorlar. E doğru. Ortekin de, Mustafa Selçuk da senin çırağın değil mi? Çıraklarına diyor ki, siz yapamadınız, elinize gözünüze bulaştırdınız çekilin ben geliyorum diyor. Çünkü ben işin ustasıyım diyor. Değerli dostlar kendinize yazık etmeyin. Biz iktidar partisiyiz bununla da gurur duyuyoruz" dedi.
MHP İl Başkanı Hasan Muti, bir kaç gün öncesinde yazılı açıklama yaparak Kipa konusuna MHP adayı Hüseyin Aksu'nun müdahalesinin olmadığını iddia etmişti.