Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli önceki gün dev bir zirve gerçekleştirdi. 2 gün yurt dışında bulunan ve perşembe günü öğle saatlerinde yurda dönen Demirören ayağının tozuyla Kandilli'deki evinde Denizli'yi misafir etti. Saat 15.30'da başlayan ve bir saat süren yemekli zirvenin detaylarını SABAHele geçirdi. bekleyelim" karşılığını verdi. ERKEN

HAVAYA GİRMEYELİM
Ayrıca şampiyon olmuş gibi bir hava yaratılmasından rahatsız olduğunu belirten Denizli, başkandan bu konuda önlem almasını istedi. Tecrübeli hoca, "Çok erken havaya girmemeliyiz" dedi. Demirören ise, "Bunun için elimden geleni yapacağım" diye söz verdi. Demirören'in, "Bir isteğiniz İşte, Denizli'nin sözleşmesinin de masaya yatırıldığı zirvede konuşulanlar:

SEZON SONUNU BEKLEYELİM
Yemekte oldukça keyifli olan Başkan Demirören'in, "Her şey çok iyi gidiyor. İsterseniz sözleşmeyi uzatalım. Süreyi ve şartları konuşalım" diyerek jest yaptığı Denizli, "Öncelikli hedefim Beşiktaş'ı şampiyon yapmak. Lig bitsin, oturur, onu da görüşürüz. Şu an sadece şampiyonluğu düşünmek istiyorum. Ancak derseniz ki 'İmza atmanız, takıma olumlu yansır' Ona saygı duyarım. Ama bana soracak olursanız sezon sonunu bekleyelim" isteğiniz ya da sıkıntınız var mı?" şeklindeki sorusuna, "Futbolcular paralarını alıyor. Prim sisteminden ve ödemelerden memnunlar. Bir sıkıntımız yok" cevabını veren Denizli, "Her şey yolunda" diyerek teşekkür etti.

TRANSFER PLANLAMASI
Gelecek sezonun transfer çalışmaları hakkında da konuşan ikili, futbolcuların konsantrasyonun bozulmaması için dikkat edilmesi konusunda fikir birliğine vardı. Demirören, Cisse'nin yerine adam bakmaya başladıklarını ve Denizli'nin önerilerine açık olduklarını da söyledi.

Sabah