Hal Mahallesi'nde 21 Mayıs’ta meydana gelen olayda, yüzleri kar maskeli terör örgütü 2 kişi, tavuk satan bir iş yerine ellerindeki molotofkokteylleriyle geldi. Müşteriler, işyerinden kaçarken, saldırganlar işyerine molotofkokteyli attı. İşyerine düşen molotofkokteyli bir anda alev aldı. Bu sırada elinde benzin bidonu bulunan diğer saldırgan da alevlerin üzerine benzin dökerek yangının daha da büyümesine neden oldu. Maskeli saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Yangın, önce çevredekilerin daha sonra ise itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmazken maddi zarar meydana geldi.

Olayın şüphelilerinden 17 yaşındaki R.A. ise olaydan 4 gün sonra polislere teslim oldu. Olay sırasında alevlerin üzerine benzin döken kişinin kendisi olduğunu itiraf eden R.A.'nın "Olayın çok vahşice yapıldığı anladım. Geceleri gözlerime uyku girmez oldu. Bu işlerin böyle gitmeyeceğini anladım.” dediği öğrenildi.

Daha önce de terör örgütü lehine yapılan eylemlere katıldığı için cezaevine girip çıktığı öğrenilen R.A.’nın Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sorgusunun sürdüğü öğrenildi.