F.BAHÇE"NİN yıldızı Emre, maç sonu soyunma odası koridorunda kendilerine saygısızlık eden A.Gücü Genel Sekreteri Levent Çamur"a öfke kustu:

“A.Gücü Genel Sekreteri"ne Türkiye önünde sesleniyorum, herkes duysun.. Adam olsun kendisi, futbolda kazanmak da var kaybetmek de.. Herkes haddini bilsin.. Ben Emre Belözoğlu olarak konuşuyorum.. (Yanındakilere) İsmi ne onun? Levent"miş ismi.. Önce adam olsun, Melih Gökçek"in yanında mıymış, neymiş, kimse kim.. Ona adam olmayı tavsiye ediyorum.. Kazanmamız gereken maçı kaybettiğimiz için üzgünüm.. Kazanıp sevinmeyi kaybedip adam olmayan heriflere muhatap olmaya tercih ederdim..”



"Başkanına selam söyle"

EMRE"Yİ çıldırtan olay ise iddiaya göre şöyle gelişti: F.Bahçe Medya Sorumlusu Orkun Yazgan, Emre"nin formasına Ümit Özat"a vermeye gidiyor. Levent Çamur, “Soyunma odasında bu adamın ne işi var, bu adam kim?” diyerek çıkışıyor. Yazgan durumu anlatırken, Çamur F.Bahçeliler"e de laf atıyor. Stoch geçerken “Kapıları kapatın görmesinler” diyor. Levent Çamur “Kişneme, maymunluk yapma” diyen Volkan"a da “Başkanına selam söyle” yanıtını veriyor. Volkan, Çamur"un üzerine yürürken, araya girenler olayı kavgayı dönüşmeden önlüyor.

Hakeme küfreden Emre haftaya yok!

AGRESİF tavırlarıyla dikkat çeken Emre, bir pozisyonda yerde kalmasına rağmen "devam" kararı veren hakem Kuddusi Müftüoğlu"na, "O.. çocuğu" dedi. Hızını alamayan tecrübeli futbolcu 2. golden önce de yadımcı hakemi eliyle iterken, tribünlerin tepkisini çekti. Kağan"a yaptığı faul sonrası sarı kart gören Emre, Sivas maçında cezalı.

Vatan