Geçtiğimiz haftalarda tasarımcı İvana Sert için 'Ondan Laleli'de çok var ' diyerek gündeme gelen başarılı şovmen Cem Özer, Anneler Günü'nde twitter'da attığı mesajla yine çok konuşuldu.

Cem Özer'in isim vermeden 'Kokoş, bütün günü kuaförde, kişisel gelişimde ve pilateste geçirip çocuklarını yalnızca mıncırıp tüm bakımlarını ve çilelerini dadılara yaptıran; çocuğu bir aksesuvar, bir proje, zengin koca için bir yatırım olarak görüp dadılara her gün 100 fırça çeken sözüm ona annelerin yanında kendi evladından uzak bin kahırla dadılık yapanların Anneler Günü kutlu olsun ' diye yazdığı mesajında adı pilatesle özdeşleşen ve geçtiğimiz gün dadısını yerden yere vuran Ebru Şallı Tan'ı hedef aldığı iddia edildi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ayşe Aral 'ın sunduğu Beyaz Manşet programına telefonla bağlanan ünlü şovmen Cem Özer, bu sözleri kime söylediğini açıkladı.

Twitter'da Ebru Şallı'yı takip etmediğini dolayısıyla da dadısıyla ilgili yazdığı yazıyı da görmediğini belirten Cem Özer, 'Bunları yazdım ama hedef bir kişi değildir. Kim üstüne alınırsa onlardır. keşke bir kişi olsa. Etrafta bunlardan onlarcası, yüzlercesi var ' diye konuştu.

'Çocuğu doğurmakla anne olunmuyor ' diyen Özer, 'Ana olmak, baba olmak başka bir şeydir. Çocuk emek ister, sevgi ister, ilgili ister. Ne yapıyor şimdiki insanlar veriyorlar parayı pulu, dadıyı, arabayı sonra çocuk 20 yaşında kokainman. Bunu da görevlerini yerine getirdiklerini sanıyorlar ' dedi.

'EVLADINDAN İLGİSİNİ BİR KEZ EKSİK ETMEMİŞTİR '
Bu mesajı eski eşi Nurgül Yeşilçay için de yazmadığını vurgulayan Cem Özer, 'Nurgül o kadar işinin, gücünün arasında ve kimse ondan daha meşgul olamaz, gece yarılarından sabahlara kadar çalışıyor, Diyarbakır 'a gidiyor, geliyor evladından ilgisini bir kez eksik etmemiştir. Nurgül İstanbul 'a geldiği an dadı izne çıkar. Nurgül ful vaktini oğlumuz Nejat 'ın yanında geçirir. Biz de dadı Nejat uyuduktan sonra mesaiye başlar ' şeklinde konuştu.

'Mıncırmak için çocuk doğuruyorlar ' ifadesini kullanan Özer, 'Bırakın bu işleri. Benim tepki buna. Bu söylediklerime alınan varsa alınsın demek ki öyle ki alınıyor. Ben birine söylesem adını veririm zaten ' diye konuştu.