On Numara çekilişi sonuçları açıklandı. MPİ tarafından 22 Mayıs On Numara çekilişi sonuçları belli oldu. İşte bu haftanın On Numara sonuçları
ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ! 

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.


ON NUMARA İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Her pazartesi gecesi gerçekleştirilen On Numara çekilişleri sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

6 bilenler ve 7 bilenler bayilerden,
8 bilenler ve 9 bilenler Milli Piyango İdaresi şubelerinden ya da loto bayilerinden,

10 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.
İkramiye almaya hak kazanan talihli kişilerin, ikramiyelerini bir sene içinde tahsil etmesi gereklidir. Bir sene içinde tahsil edilmemiş olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödeme yapılmaz. Zaman aşımına uğrayan ikramiye tutarı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’ne gelir olarak kayıt edilir.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara çekilişine katılabilmek için doldurulacak olan kuponun üzerinde 1’den 80’e kadar sayıların yer aldığı kolonlar bulunur. Bir kolon içinde bulunan 80 sayıdan 10 tanesi seçilerek işaretleme yapılır. Çekiliş için kolon sınırı yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurulup, çekilişe katılım sağlanabilir. On Numara kuponu üzerinde çoklu işaret kutucuğu işaretlendiğinde, oynanmış olan numaralar 2, 3 ya da 4 çekiliş için de oynanmış sayılabilir. Gerçekleştirilen On Numara çekilişi ile 22 tane sayı belirlenir. Bu belirlenen sayılar içinden 6, 7, 8, 8 ve 10 bilenler ikramiye almaya hak kazanır. Çekilişe katılıp sayıların hiç birini doğru tahmin edemeyeler içinde Milli Piyango İdaresi tarafından bir ödeme yapılır.

ON NUMARA İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

On Numara çekilişine 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış olsalar dahi ikramiye ödemesi alamazlar. On Numara çekilişlerinde dağıtımı yapılacak olan ikramiye tutarları, o hafta içindeki çekilişten elde edilen hasılat üzerinden hesaplanır. Çekilen numaraları bir grup içinde bilen çıkmadığı takdirde, bu grup için belirlenen ikramiye tutarı üst grubun ikramiye tutarına dahil edilir. Çekilişin gerçekleştirildiği hafta 10 bilen çıkmazsa bu gruba ait ikramiye bir sonraki haftaya devredilir ve 10 bilen talihlilere dağıtılır.
Çekiliş için alınacak olan biletlerin, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilmiş bayilerden alınması gereklidir. Yetkisi bulunmayan yerlerden alınacak biletler için ikramiye ödemesi yapılmaz.
On Numara kuponunun arka yüzüne ad ve soyad yazılıp imza atılmalıdır. Yapılacak bu işlem ile ikramiye kazanılması durumunda, ikramiyenin kazanıldığının ispatı daha kolay olacaktır.