Tedavisi Almanya'da devam eden İbrahim Tatlıses'in, silahlı saldırıdan 5 saat önce sevgilisi Ayşegül Yıldız'a kısa mesaj atmış: Aşkım ben ölürsem ne olur başka birisiyle evlenme, seni çok seviyorum.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavisine Almanya'da devam edilen İbrahim Tatlıses'in 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ayşegül Yıldız, saldırı gününde Tatlıses ile tartıştıklarını açıkladı. Acunn.com adlı internet sitesine konuşan Yıldız, o gün yaşadıkları tartışmanın sonucunda ünlü türkücünün attığı SMS'le barıştıklarını anlattı. Yıldız, mesajda Tatlıses'in 'Aşkım bugün yarın ne olacağım belli değil, senden tek bir şey istiyorum, ben ölürsem ne olur başka birisiyle evlenme, seni çok seviyorum' dediğini açıkladı. Ayşegül Yıldız, mesaj sonrasında Tatlıses'i aradığını ve onun gönlünü aldığını da söyledi.

EN ÇOK YEMEKLERİMİ ÖZLEMİŞ

Haliç Üniversitesi Mimarlık Bölümü son sınıfta eğitim gören ve finalleri nedeniyle Almanya'ya gidemediği öğrenilen Ayşegül Yıldız, Tatlıses'in sağlık durumunu Ahmet Tatlı'dan öğrendiğini belirtti. Ünlü türkücünün Almanya'ya gittiği güne kadar yanından ayrılmayan Yıldız, 'İbrahim ile her gün konuşuyorum, sağlığı yerinde, en kısa sürede Türkiye'ye geri dönecek. En çok benim yaptığım yemekleri özlemiş, dönüşte onu yanımdan ayırmayacağım' diye konuştu.