Hastaneye kaldırılan genç kadın, hiçbir şeyi hatırlamadığını söyledi.

Olay dün gece saat 22.00 sıralarında Serdivan İlçesi"nde İstiklal Mahallesi Enver Toçoğlu Caddesi Sarıgöl Evleri"nde meydana geldi. Bir hafta önce Kocaali İlçesi"nden Serdivan'daki eve taşınan ve 7 aylık hamile olan Ş.A., belirlenemeyen bir nedenle birbirine düğümlediği çarşafları oturdukları dairenin balkonuna bağlayıp inerek kaçmak istedi. Ancak dengesini kaybedince ikinci kattan toprak zemine çakıldı.

Çığlıklarına koşan komşularının 112 Acil'e haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen s.a., Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi"ne kaldırıldı. Burada yapılan muayenede Ş.A."nın bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Hastanede polise ifade veren genç kadın neden böyle bir işe kalkıştığını hatırlamadığını söyleyerek “Hiçbir şey hatırlamıyorum. Gözlerimi hastanede açtım” dedi.

Olay sonrası polis tarafından ifadesi alınan eşi R.A. karısının neden böyle yapmak istediğini anlayamadığını söyleyerek “Dışarıdaydım. Eve geldiğimde kapıyı açmadı. Telefona da cevap vermedi. Sonra kapıyı zorlayıp içeri girdiğimde ise aşağıda balkon altında bu halde buldum” dedi. Aynı apartmanda oturan komşuları ise “Önce evde gürültüler duyduk. Kapıyı biri yumrukluyordu. Ancak korkup açamadık. Sonra da çığlık duyduk. Balkondan baktığımızda ise hamile kadın yerde kanlar içerisinde yatıyordu” dedi.

Polis 7 aylık hamile kadının çarşaf bağlayarak evlerinin balkonundan kaçmasına neden olan olayla ilgili olarak araştırmasını sürdürüyor.

DHA