ekirdağ'ın Çorlu ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Murat Gökoğuz (35), bir otomotiv firmasının önündeki demir borulara çarptı. Çarpmanın etkisiyle demir borular aracın ön camına ok gibi saplanırken, sürücü 20 santimetre ile ölümden kılpayı kurtuldu. Kazadan burnu bile kanamadan kurtulan Gökoğuz'un 1.36 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza dün gece Yeni Sanayi Sitesi Şehit Yüzbaşı Yücel Kantar Caddesi'nde meydana geldi. Murat Gökoğuz (35) yönetimindeki 59 PZ 159 plakalı otomobil, hızla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bir otomotiv firmasının önünde bulunan demir borulara çarptı. Çarpmanın etkisi ile demir borular aracın ön camından ok gibi saplanırken; sürücü büyük şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Ön camdan aracın içerisine saplanan demir boruların sürücü koltuğunun hemen yanından geçmesi dikkat çekti.

Olağanüstü bir şekilde kazadan burnu bile kanamadan kurtulan sürücü Murat Gökoğuz'un yapılan muayenesinde 1.36 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.