Ne dediyse direndi, diklendi, kendisine yöneltilen namluyu umursamadı bile. Çetin çeviz sürücü direnişiyle gaspçıyı perişan etti.

Tekirdağ’da yüzünü maske ile kapatan bir kişi halk otobüsüne binerek oyuncak tabanca ile şoförü gasp etmek istedi. Gaspçı ile sürücü arasındaki ilginç diyaloglar minibüsün güvenlik kamerasına yakalandı.

Tekirdağ’da özel halk otobüsünde sürücü olan Serkan Yıldırım önceki hafta yolcu almak için Yüzüncü yıl Mahallesi’nde yeni sanayi sitesi durağına geldi.

Otobüsün durakta beklediği sırada yüzünü ilaçlamada kullanılan maske ile kapatan bir kişi, otobüsün camlarına vurarak kapılarını açmaya çalıştı. Elinde oyuncak tabanca ile otobüsün ışıklarını kapatmasını isteyen kimliği belirsiz kişi ile otobüs sürücüsü bir süre tartıştı. Bu yaşanan anlar halk otobüsünün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Otobüsteki güvenlik kameralarıanda yüzünü ilaçlamada kullanlan maske ile kapattığı görülen gaspçı, sürücüyü ışıkları kapatması için tehdit ediyor. Sürücünün ‘ışıkları kapatmam’ demesi üzerinde tehditlerini sürdüren gasp şüphelisiyel sürücü Yıldırım arasında şu ilginç diyaloglar yaşandı:

"SUSADIM DAYI ÇEK VUR"

Gaspçı: Sen canına mı susadın
Sürücü: Evet canıma susadım
Gaspçı: Bak vururum seni
Sürücü: Çek vur dayı söndürmem diyorum
Gaspçı: Sür arabayı
Sürücü: Sürmem
Gaspçı: Lan sürsene arabayı
Gaspçı: Öldür istersen sürmüyorum dayı sen kimsin?

BAŞA ÇIKAMAYAN GASPÇI ÇAREYİ KAÇMAKTA BULUYOR

Bu konuşmaların ardından oyuncak tabanca ile gasp yapamayacağını anlayan kimliği belirsiz kişi otobüsten inerek uzaklaşıyor. Sürücü Serkan Yıldırım ise yaşadıklarının hemen ardından polis ekiplerine haber verdi. Otobüsteki sesli güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri olayla ilgili başlattığı soruşturmasını sürdürüyor.