Genç kadın, polis ve savcılığa kocası aleyhine üç kez dilekçe vermiş.

ADAPAZARI"nda, geçen çarşamba günü ayrı yaşadığı eşi Abuzer Tekinalp (33) tarafından buluştuğu kafeteryada öldürülen Berna Tekinalp"in (26) ağır yaralanan halası Selva Ünver"in (51) beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi Selva Ünver"in organlarını bağışladı.

"Kızımın sevgilisi yoktu"

Cinayet kurbanı Berna Tekinalp de memleketi Adana"nın Karataş İlçesi"nde toprağa verildi. Tekinalp"in babası Nuh Ünver, "Kızımın sevgilisi yoktu. Daha az ceza almak için kızımın namusuna dil uzatılıyor. Kızım namusuyla şerefiyle yaşıyordu" dedi. Ünver şunları söyledi: "Damadım fırın ve lokanta işletiyordu, iki yıl önce iflas etti. İntihar girişiminde bulundu. Adapazarı"nda yaşayan ablam Selva Ünver bunlara acıyıp bir yıl önce yanlarına aldı. Ev tutup dayayıp döşedi, damadıma iş buldu. Ama anlaşamayınca kızım ayrılmak istedi. Kızım bu yüzden damadım tarafından ölümle tehdit edildi. Polise ve savcılığa üç kez dilekçe verdi. Sevgilisi denilen Mehmet Yiğit"in çocuğuna bakıcılık yapıyordu."
Halanın organları üç kişiye hayat verecek

Berna Tekinalp"in ağır yaralanan halası Selva Ünver"in beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, Selva Ünver"in organlarını bağışladı. Ünver"in böbrekleri ve karaciğeri Marmara Üniversitesi Hastanesi ve özel bir hastanede uygun hastalara nakledilecek.