Koray Küçük"ün bir anlık hatası kendisini ölüme götürürken arkadaşının da ağır yaralanmasına neden oldu.

İstanbul Pendik"te ortak arkadaşlarının düğününe katılan Koray Küçük (32) ve Furkan Çeçeren (23) daha sonra birkaç arkadaşıyla bir restoranda yemek yedi. Ardından evlerine dönmek üzere yola çıkan Küçük ve Çeçeren, Bağdat Caddesi Selamiçeşme ışıklara geldiğinde birlikte yemek yedikleri iki kız arkadaşlarının bulunduğu otomobille karşılaştı. Koray Küçük, geçen hafta aldığı yarış motosikletiyle hızla ilerlerken kız arkadaşlarına selam vermek için arkaya baktı.

Dolmuşu farketmedi

Koray Küçük"ün bir anlık hatası ise sonu oldu. Yeniden yola bakan Küçük, önünde seyir halinde bulunan Bostancı-Kadıköy hattındaki dolmuşu gördü. Küçük, motosikletiyle önündeki dolmuşa çarpmamak için direksiyonu sola kırdı. Ancak önündeki aracın sol arkasına çarpmaktan kurtulamadı. Bir anda alev alan motosikletin sürücüsü yanmaya başladı. Çarpmanın etkisiyle Küçük ve Çeçeren yola savruldu. Yaklaşık 150 metre uzaklıktaki akaryakıt istasyonundaki çalışanlar kazayı görünce yangın söndürme tüpüyle olay yerine koştu. Yanmakta olan Koray Küçük"ü alevlerden kurtaran çalışanlar daha sonra motosiklete müdahale etti.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri ise başka bir kazanın olmasını engellemek için olay yerine emniyet şeridi çekti. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Koray Küçük"ün yaşamını yitirdiği tespit edildi. Furkan Çeçeren ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Sinir krizi geçirdiler

Otomobillerini kenara çekerek park eden iki kız koşarak olay yerine geldi. Gözyaşlarına boğulan kızlar sinir krizi geçirdi. Korkudan titreyen iki kız, “Birlikte düğüne gittik. Ardından bir şeyler yedikten sonra yola çıktık. Bir tanesi kask takmıyordu. Yakın zamanda tanışmıştık. Kazayı görünce otomobilimizi park edip olay yerine koştuk” dediler. Düğünde Koray Küçük"ün içki içmediğini ve kaza sırasında başında kaskı olduğunu söyleyen arkadaşlarından biri “Çok iyi bir insandı. Kaza yaptığı motosikleti bir hafta önce almıştı. Motosikletlere merakı vardı. Çok üzgünüz” dedi. Kazadan sonra gözaltına alınan dolmuş şoförü Reşit Bozan ise “Motosiklet gelip arkadan çarptı. Ne olduğunu anlamadım. Bomba patladı zannettim” dedi.