Bu tuhaf trajedi Diyarbakır"da yaşandı. Azize Tekdemir (30), internet aşkı K.T."yi gece eve aldı. Yan odadaki kocası uyanınca sevgilisiyle 3. kattan atladı. Azize branda sayesinde yaralı kurtuldu. Âşığı komaya girdi.

Kocası, sığınma evine konulan Azize için “affettim” diye dilekçe verdi. Azize de kocasına döndü. Buluşup otele gittiler. Ancak Azize bu sefer 4. kattan düşüp can verdi. Koca gözaltında.

Azize"nin film gibi hikâyesi

5 çocuk annesi Azize Tekdemir, internetten tanıştığı âşığını kocası uyurken eve aldı. Eşi uyanınca, sevgililer 3. kattan atladı. Kadın yaralandı, âşığı komaya girdi. Korumaya alınan kadının kocası, yeniden birlikte yaşamaya ikna etti. Çift konaklamak üzere bir otele yerleşti. 4. kattaki otel odasından düşen kadın öldü

Azize"nin film gibi hikâyesi 2 ay önce başladı. 12 yıllık evli 5 çocuk annesi 30 yaşındaki Azize Tekdemir, internette tanıştığı ve uzun süreden beri telefonla görüştüğü K.T. isimli genci 3. kattaki evlerine aldı. O sırada uykuda olan eşi Selahattin Tekdemir (36), gürültüye uyanınca üçlü tartışmaya başladı. Kocasının kendisini öldürmesinden korkan Azize Tekdemir, panikleyince 3"üncü kattan atladı. Azize şans eseri önce zemin katta bulunan marketin brandasına, sonra da park etmiş bir otomobilin üzerine düşüp yaralandı.

ÂŞIĞI DA ATLADI
Genç kadının kendini boşluğa bırakmasından sonra âşığı K.T. de 3. kattan atladı. Ağır yaralanan K.T. hastanede yoğun bakıma alındı ve halen hayati tehlikeyi atlatamadı. Aynı hastaneye kaldırılan Azize Tekdemir ise 20 gün süren tedavisinin sonunda Van Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından mahkeme kararıyla koruma altına alındı ve Diyarbakır Kadın Sığınma Evi"ne yerleştirildi. Olayla ilgili olarak Selahattin Tekdemir polise verdiği ifadesinde, sesleri duyduğunda hırsız sandığını daha sonra K.T. ile eşini çıplak gördüğünü söyledi.

"SENİ AFFETTİM, EVİNE DÖN"
Selahattin Tekdemir, kendisini aldatan eşinin izini bir hafta önce buldu. Diyarbakır Valiliği"ne başvuran 5 çocuk babası, “Geçmişi unuttum ve eşimi affettim ona zarar vermeyeceğim” beyanını içeren bir dilekçe verdi. Valilik aile birliğini korumak adına Tekdemir"in talebini uygun buldu. Önceki gün eşi Azize ile Kadın Sığınma Evi"nde görüşen Selahattin Tekdemir, “Ben seni çok seviyorum. Yaşananları unuttum. Evine dön” dedi. Bunun üzerine Azize Tekdemir, sığınma evi yöneticilerine başvurarak “Kocam beni affetti, ayrılmak istiyorum. Eğer izin vermezseniz sizden davacı olurum” dedi. İşlemlerden sonra genç kadın sığınma evini terk etti ve kocasıyla buluştu.

AZİZE"NİN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ
Selahattin Tekdemir, eşiyle birlikte Diyarbakır merkez Sur İlçesi"nde bulunan Azizoğlu Otel"e yerleşti. Otelin 4. katındaki odalarına geçen çift, görgü tanıklarının ifadelerine göre tartıştı. Odadan sesler ve bağrışmaların yükselmesinden bir süre sonra Azize Tekdemir, pencereden yere çakıldı ve olay yerinde can verdi. Otel görevlilerinin uyarısıyla gelen polis, Selahattin Tekdemir"i odanın banyosunda yarı çıplak şekilde buldu. Gözaltına alınan Tekdemir, eşinin pencereden düşerek öldüğünü öğrenince bayıldı. Diyarbakır Devlet Hastanesi"ne kaldırılan Tekdemir, muayenenin ardından gözaltına alındı. Genç kadının cesedi ise otopsi için morga kaldırıldı. Selahattin Tekdemir"in bugün mahkemeye sevk edileceği öğrenildi. (Habertürk)