İzmir, nisan ayında üç gece üst üste işlenen seri cinayetlerle sarsıldı. İlk hedef bankacı Esra Yaşar, ikinci kurban üniversiteli Ayşe Selen Yayla ve son kurban transseksüel Mustafa Has oldu. Katil zanlısı Hamri Ayri kısa sürede yakalandı. Akşam Gazetesi'nde soruşturmanın önemli delillerinden olan kamera görüntülerine ulaştı. O karelerde pırıl pırıl bir kızın son anları var.
Balçova'da bir pansiyonda kalan Selen, canı çilek çekince 500 metre ilerideki alışveriş merkezine gidiyor.

22:06 Selen, markete giriyor. Bir alışveriş arabası seçip dolaşmaya başlıyor. Genç kız yumurta, domates, su ve çilek alıyor.

22:44 Kamera kayıtlarına göre saat
22:44 sularında elinde poşetlerle marketten çıkıyor.

Selen saat 22:49'da caddeden karşıya geçiyor. Yolu kısaltmak amacıyla Yüzbaşı Şerefettin Parkı'nı geçip, cinayetin işlendiği Tayfun Sokak'a giriyor.

Katil zanlısı Hamdi Ayri burada peşine takılıyor. Selen, Tayfun Sokak ile Şimşek Sokak'ın kesiştiği noktanın 10 metre ilerisinde, katilin kurşunlarına hedef oluyor.

Selen'in arkadaşı C.K. de ifadesinde, 'Önce mesaj attım. Açmayınca aradım. Telefonu açıpkoşturan kişinin soluk seslerini duydum' demişti.

ÇILDIRTAN RAHATLIK3 KEZ ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Ayri'nin üçüncü kurban Mustafa Has'ın telefonunu satarken kameralara takılan görüntüleri de önemli delliler arasında. Zanlının, hayli iyi giyimli ve rahat olduğu görülüyor. Gülümseyen Ayri, görüntülerde çay ve sigara içiyor, ardından telefonu satıyor.