İngiltere'de bir mucize gerçekleşti. İki çocuk annesi Emma Ray kalp krizi geçirdikten sonra bitkisel hayata girdi.

Kalp krizinin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen komadan kurtulamayan genç kadını, kocası Andrew Ray'in bir öpücüğü hayata döndürdü. Doktorlar da Emma Ray'in belki de bir daha bitkisel hayattan çıkamayacağını belirtiyorlardı.

Kadının kocası Andrew olay gününü şöyle anlattı: "Emma iki haftadan beri komadaydı. Ben bir saniye dahi yalnız bırakmadım. Bebek yaştaki oğlum ağlıyor; küçük kızım ise "Anne ne olursun uyan!" diye yalvarıyordu. İşte o anda Emma'nın kulağına fısıldadım: "Emma, eğer beni duyabiliyorsan, lütfen bana bir öpücük ver." O anda bir muzice gerçekleşti ve karım bana bir öpücük verdi."

DÜNYADAN KISA KISA...

PARMAĞINI KESİP POSTALADI
AVUSTRALYA'da seri katil, 64 yaşındaki Ivan Milat parmağını kesip Avustralya Yüksek Mahkemesine postaladı. Milat, parmaklarının tekrar dikilebilmesi için acilen Goulburn Hastanesi'ne kaldırıldı. Goulburn Hapishanesi'ndeki Supermax Tesisleri'nde, 7 gezgini öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırılan seri katilin hücresinde parmağını kestikten sonra hiçbir şok belirtisi göstermediği, oldukça sakin göründüğü söylendi.

AFGANİSTAN'DA ANNE ÖLÜM ORANI YÜKSEK
Afganistan'ın, anne ölüm oranının dünyada en yüksek olduğu ikinci ülke olduğu bildirildi. Birleşmiş Milletler (BM) raporuna göre, bu ülkede yılda her 100 bin hamile kadından 1600'ü, sağlık merkezlerinin yetersizliği sebebiyle hayatını kaybediyor.

MOR GABRİEL MANASTIRI İÇİN GÖSTERİ
Almanya'nın başkenti Berlin'de toplanan Süryaniler, Mardin'in Midyat ilçesinde devam eden Mor Gabriel manastırıyla ilgili davada manastır yöneticilerine destek vermek amacıyla gösteri düzenledi. Almanya'nın çeşitli kentlerinden gelen Süryaniler, “Berliner Dom” adlı katedralin önünde toplanarak, Unter den Linden Caddesi üzerinden miting için tarihi Brandenburger Tor'a (Brandenburg Kapısı) yürüdü.

DOLAPTAKİ 4 BEBEK CESEDİ
Japonya'nın başkenti Tokyo'da bir evde 4 bebek cesedinin bulunduğu bildirildi. Basının haberlerinde, evde oturan kiracının intihar etmesi üzerine kız kardeşi ile eşinin, eşyayı almak için eve gittiğinde bir dolapta plastik torbaların içinde çürümeye başlamış 4 bebek cesedine rastladığı belirtildi.