Olay, bu sabah saat 08.00 sıralarında Aydın merkez Güzelhisar Mahallesi Ulubatlı Caddesi 21 numarada bulunan Mehmet B’ye ait çay ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; çay ocağının sürekli müşterilerinden olan ve işyerinde çalışan işçinin izinli olduğu zamanlarda sabah erken gelip çay ocağını açtığı öğrenilen Mustafa Kıraç (46), işçinin izinli olması nedeniyle bu sabahta erkenden çay ocağına gelerek hazırlıklara başladı. 
Çay ocağındaki masları düzenleyen ve çayı hazırlayan Kıraç, çay kazanının başında oturduğu sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Her gün sabah İzmir’den Aydın’a kargo getiren kargo çalışanı, her zaman olduğu gibi erkenden gidip çay içmek istedi. Çay ocağına geldiğinde kapıyı açık bulunan ve Kıraç’ı çay kazanının başında yatar vaziyette buldu. Kıraç’ın uyuduğunu zanneden kargocu, bağırmasına rağmen Kıraç’ı uyandırmayınca yanına kadar geldi. Kıraç’ın hareketsiz durduğunu ve yüzünün morardığını gören durumu 112 Acil Servis ve polise haber verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kıraç’ın bir süre önce hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden Mustafa Kıraç’ın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

20110620ay435989_01.jpg