15 Ekim’deki karar duruşmasına kadar tutuklu kalacak Ensar Göl dün ikinci duruşmaya çıktı. Oxford kenti yakınlarındaki Thame’de bulunan “Ölüm Evi” önünde kurulan seyyar polis istasyonunda görevli memur, evin fotoğrafını çekmemizi dahi engellemeye çalıştı.
 
Kadın memur, “Delilleri korumak istiyoruz. Evin içi altüst vaziyette. Adli tıp testleri için evden numune topluyoruz. Bu da günlerce sürecek” açıklamasını yaptı.
 
Evin içi, ikisi ölen ve biri yaralan üç İngiliz kadına vurulan bıçak darbelerinden kan gölü haline gelmiş. Çıkmaz sokakta bulunan 200 bin sterlin (560 bin lira) değerindeki evde, cinayet gecesi Ensar Göl’ün Kuşadalı Türk kayınpederi Mehmet Şahin’in bulunmadığı ortaya çıktı.
 
Çalışanlar, şehir merkezinde bir kebapçıda çalışan Şahin’in cinayet gecesi saat sabah 02.30’a kadar mesaide olduğunu ve dükkanı kapatırken 10 yıllık eşi Julie Şahin’in ölüm haberini aldığını anlattılar.
 
Ensar Göl’ün 3 yaşındaki kızı ve 1.5 yaşındaki oğlunun ise olay sırasında uyudukları belirtildi. Daha önce İngiliz basınında çıkan farklı haberlerin aksine iki çocuğun da Ensar Göl’ün öz çocukları olduğu öğrenildi.
hürriyet