İzmir'in Çaymahallesi semtinde, dayısının düğün törenine katılmak için ailesiyle Urfa'dan gelen 3 yaşındaki Kerem Yiğiter, korkunç bir ihmalin kurbanı oldu. 
 
Hava sıcak olduğu için açık bırakılan kapıdan balkona çıkan Kerem, korkuluğun alt tarafındaki cam kaplamanın kırık bölümünden aşağıya baktığı sırada dengesini kaybederek 6. kattan beton zemine düştü. Minik Kerem'i ilk olarak bahçede çalışan apartman görevlisi fark etti.
 
DAİRENİN ZİLİ ACI ACI ÇALDI
Apartman görevlisi, Kerem'in yerde kanlar içerisinde yattığını görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Kerem'in hayatını kaybettiğini söyledi. Minik Kerem'in hangi daireden düştüğünün belirlenememesi nedeniyle polis tek tek apartmandaki dairelerin kapısını çalarak "Çocuğunuz var mı?" diye sordu.
 
Son olarak Serdal Yiğiter'in kapısını çaldığında ise acı gerçek ortaya çıktı. Yeni uyanan aile, yerde kanlar içerisinde yatan çocuğun Kerem olduğunu teşhis etti. Sinir krizi geçiren anne ve yakınları, güçlükle sakinleştirildi. Bu arada talihsiz çocuğun düşme anının da, sitenin güvenlik kamerasınca kaydedildiği belirlendi.
 
takvim