İntihara kalkıştı, balkonda asılı kaldı

ANTALYA'da intihar etmek isterken bacağı 3'üncü kat balkon demirine sıkışarak asılı kalan 60 yaşındaki Ayhan Çetinkol, yarım saat kurtarılmayı bekledi. Çetinkol, komşularının hortum ve çamaşır ipi bağlayarak tedbir aldığı olayda itfaiye tarafından indirildi.

İntihara kalkıştı, balkonda asılı kaldı

Kuzeyyaka Mahallesi Doğa Apartmanı A Blok 3'üncü katta tek başına yaşayan ve kısa süre önce anjiyo olan, psikolojik sorunları bulunduğu gerekçesiyle de tedavi gören Ayhan Çetinkol, dün akşam saatlerinde yaşadığı dairenin balkonundan atlayarak canına kıymak istedi. Ayhan Çetinkol'un sol bacağı, atladığı sırada balkonun korkuluk demirleri arasına sıkışınca binanın dış cephesinde asılı kaldı. Çetinkol'u gören komşuları, önce 112 Acil Servis'i aradı, ardından da itfaiye çağırdı. Yardım ekiplerinin olay yerine gelmesini bekleyen komşuları, tedbir olarak da çatıdan hortum ve çamaşır ipi salladı. Aşağıda toplanan mahalle gençleri battaniye ve çarşaf açıp önlem alırken, Çetinkol, kendisine sarkıtılan hortum ve iplere tutundu.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın merdiveni aracılığıyla asılı olduğu yerden aldıkları Ayhan Çetinkol'u indirdi. Çetinkol, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. DHA