Ankara OSTİM?deki feci patlamanın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ölenlerin yakınlarına ev vereceğini açıkladı.
Gökçek, konunun önümüzdeki hafta Salı günü Belediye Meclisi'nde gündeme geleceğini söyledi.

Kimse yok mu yardım ve dayanışma lojistik merkezinin Başkent Ankara?da açılışı yapıldı.
Açılışa Kadın ve Aileden sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve çok sayıda davetli katıldı.
Burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ostim?de yaşanan feci patlamanın ardından ölenlerin yakınlarına ev verileceği yönündeki açıklamalarını yineledi.
Gökçek, Organize Sanayi Bölgelerinin kendilerinin denetiminde olmadığını da ifade ederek, bu bölgelerin kendi kendini denetlemesinin mümkün olmadığını belirtti.
Organize Sanayi Bölgelerinde boya tiner ruhsatı aldıktan sonra kaçak mazot üretimi yaptıklarını belirten Gökçek, tüm kimyasal ürünlerin üretimini yapan yerlerin şehir dışına çıkarılacağını belirtti.
Kimyasal üretim yapan yerlere 6 ay süre tanınacağını da dile getiren Gökçek, kendilerinin artık buna kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ancak mahkemelerin ellerini kollarını bağladıklarını söyledi.