Edinilen bilgiye göre, Antalya-Isparta kara yolundaki Karaöz beldesi yakınlarında ormanlık alanda yerde yatan bir kadın ve yanı başında küçük bir çocuk bulunduğu ihbarını alan jandarma ekipleri, olay yerine gitti.

Genç kadının öldüğünü tespit eden jandarma ekipleri, küçük çocuğu ambulansa bindirmek istedi. Üç gün önce öldüğü belirlenen annesinin yanından ayrılmak istemeyen çocuğun, jandarmaya annesinin uyuduğunu söylediği öğrenildi.

Yapılan araştırmada, cesedin Akseki'ye bağlı Karakışla köyünde yaşayan 25 yaşındaki Hanım Kılınç'a ait olduğu tespit edildi. Hanım Kılınç'ın, pazar günü kocası Durmuş Kılınç'la kahvaltı yaptıktan sonra 7 yaşındaki oğlu Yasin Kılınç'la ormana odun kesmeye gittiği, ancak daha sonra her ikisinden de haber alınamadığı bildirildi. Hanım Kılınç'ın pazartesi günü evini telefonla arayarak ''beni aramayın'' dediği iddia edildi.

Hanım Kılınç'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, oğlu Yasin Kılınç da Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde müşahede altına alındı.

SABAH