HATAY"ın Samandağ İlçesi"nde sahilde bir otomobil içinde oturan 27 yaşındaki Sinan Berrak ile kız arkadaşı 19 yaşındaki N.G., tabancayla vurularak öldürüldükten sonra cesetleri sürüklenerek denize atıldı.

Dün akşam saatlerinde Çevlik sahilinde 2 ceset gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede, cesetlerin Samandağlı Sinan Berrak ile kız arkadaşı N.G."ye ait olduğu belirlendi. Berrak"ın vücudunda 2, N.G."nin vücudunda ise 3 kurşun yarası bulundu. Çevrede yapılan araştırmada ise olay yerine yakın bir yerde camlarında kurşun izleri ve içinde kan lekeleri olan 31 SN 822 plakalı otomobil bulundu. N.G. ile Berrak"ın otomobilde öldürüldüğü, ardından dışarı çıkartılan cesetlerinin sürüklenerek denize atıldığı belirlendi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

ÖLDÜRÜLENLER İNTERNETTE TANIŞMIŞ

Samandağ sahillerinde cesetleri bulunan Suudi Arabistan"da işçi olarak çalışan Sinan Berrak ile kız arkadaşı Nevin Güler"in internette tanıştığı ortaya çıktı. Çorumlu olan Güler"in Türkiye"ye izne gelen Sinan Berrak"ı görmek için bir kaç gün önce Samandağ"a geldiği, otomobille gezinti için sahile gittikleri, bu sırada öldürüldükleri belirtildi.

Cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu"na gönderilen Berrak ile Güler"i kimin neden öldürdüğünü belirlemek için Hatay Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri de geniş çaplı soruşturma başlattı.

MİLLİYET