Cesedin boynuna sarılı halde bulunan yırtık tişört ve başındaki kan izleri nedeniyle Kamacihan'ın boğularak ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü sanılıyor.

 

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Uluırmak Ali Hoca Mahallesi Maraş Caddesi'nde bulunan boş bir arsada meydana geldi. Cadde üzerindeki evde oturan ve adı açıklanmayan bir kadın, arsada bir kişinin yerde yattığını fark edince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, yüz üstü ve çıplak halde bir erkek cesediyle karşılaştı. Cesedin üzerinde sadece çorap, çevresinde ise ayakkabı ve şort bulundu. 
 
Polisin yaptığı araştırmada, cesedin, hırsızlıktan sabıka kaydı bulunan ve yaklaşık 1 ay önce de aynı suçtan hakkında işlem yapılan 'Cüce Yakup' lakaplı Yakup Kamacihan'a ait olduğu saptandı. Cesedin boynuna sarılı halde bulunan yırtık tişört ve başındaki kan izleri nedeniyle Kamacihan'ın boğularak ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü sanılıyor.
 
Yakup Kamacihan'ın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin otopsinin ardından netlik kazanacağı belirtildi.
 
Polis, Yakup Kamacihan'ın ulaşmak istediği yakınının da hırsızlıktan cezaevinde bulunduğunu saptadı.