Kayıp karısı için Sevgililer Günü"nde bir televizyon programında "timsah gözyaşları" döken Karamanlı Muhammet S"nin, genç kadını mirası uğruna öldürdüğü ortaya çıktı.

Karaman"da yaşayan 34 yaşındaki Asuman Yörük 16 Ocak"ta ortadan kayboldu. Genç kadının annesinin ve imam nikahıyla birlikte yaşadığı Muhammet S"nin ihbarı üzerine emniyet araştırmalara başladı. Ancak 35 gün boyunca Asuman Yörük"ün izine rastlanmadı. Sevgililer Günü"nde imam nikahlı karısının bulunması için bir televizyon programnda gözyaşı döken Muhammet S"den şüphelenen ekipler soruşturmayı genişletti. Cinayet masası ekipleri, Muhammet S"nin televizyon programında, Asuman Yörük"ün babasının mirası ile ilgili çelişkili konuştuğunu fark etti.

MEYVE BIÇAĞI İLE ÖLRÜRDÜ

Banka hesaplarını inceleyen ekipler, Muhammet S"nin ifadesinin aksine paranın bankadan belirli aralıklarla çekildiğini, ayrıca Yörük"ün babasından kalan emekli maaşının da kayıp başvurusundan sonra Muhammet S"nin arkadaşı Hakan B. (32) tarafından çekildiğini tespit etti. Deliller doğrultusunda gözaltına alınan Muhammet S. ve Hakan B. cinayeti itiraf etti. Muhammet S, kendisinden ayrılmak isteyen Asuman Yörük"ü meyve bıçağıyla öldürdüğünü, cesedi arkadaşıyla evlerinin bitişiğindeki harabeye gömdüklerini söyledi. Muhammet S. ile internette tanıştığı öğrenilen Asuman Yörük"ün babasından kalan mirası bankaya yatırması için Muhammet S"ye verdiği ancak geçtiğimiz günlerde parasını geri istediği öğrenildi. Muhammet S. ve arkadaşı Hakan B. tutuklandı.

"Keşke eşimi bulsak"

Bir televizyon programında daha önce karısını dövdüğünü itiraf eden Muhammet S. bir yandan genç kadının aniden ortadan kaybolması ile endişelerini dile getiriyor. "Keşke karımı bulsak" diyerek gözyaşı döken Muhammet S"nin programda şunları söyledi: ”Her şeyini alıp gitmiş. Ben bu kadının başına bir iş geldi, diye düşünüyorum. Korkuyorum.

star