7 salonda birden gösterime giren filmi kamerayla kaydetmeye çalışan iki kişinin göz altına alındığı açıklandı.

Almanya'nın Köln kentinde Avrupa galası yapılan Recep İvedik 3 filminin galasına büyük ilgi oldu. Köln Cinedom'daki gala gecesine katılan ve Recep İvedik tiplemesiyle büyük beğeni kazanan Şahan Gökbakar ile film ekibini iki binden fazla seyirci tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Seyircileri Almanca selamlayan ve kısa bir konuşma yapan Şahan Gökbakar, daha sonra filmi seyircilerle birlikte izledi. Sinemadaki 10 salonun 7'sinde birden aynı anda gösterilen filmin ardından sahneye çıkan Gökbakar, Köln'deki filmin Avrupa galasının Türkiye'deki galayı bastırdığını ve seyircilerin gösterdiği yoğun ilgiden çok memnun kaldıklarını belirtti. Filmi izlemeye gelen Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa'da filmden sonra sahneye çıkarak film ekibine çiçek vererek başarılarından dolayı kutladı.

RECEP İVEDİK 4 MÜJDESİ

Filmin ardından basın toplantısı düzenleyen Recep İvedik 3 filminin oyuncu ve yapımcıları Recep İvedik hayranlarına film serisinin devam edeceği müjdesi vererek, henüz kesin bir tarihin olmadığını ancak güzel bir senaryo yakaladıklarında filmin dördüncüsünün de çekileceği müjdesini verdiler.


FİLM KORSANI YAKALANIP KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Öte yandan filmin Köln'de yapılan Avrupa galasını izlemeye gelen iki kişinin sinemada gizlice filmi kaydettiğinin tespit edilmesi üzerine kimliği açıklanmayan kişiler polis tarafından göz altına alındığı bildirildi. Bu gelişme üzerine açıklama yapan Şahan Gökbakar şunları söyledi: ?Böyle bir gala organize ettiğimde bu salonda, beni seven insanlar bile bunu yapabiliyorlarsa yapılacak bir şey yok, ne diyeyim artık. Korsana karşı ben pasaj pasaj dolaşıp bireysel bir şey yapamam. Bununla ilgilenen emniyet kuvveti vardır. Son dönemlerde emniyet müdürlünün bunlarla ilgili çok geniş operasyonları oldu. İstanbul'da yakalanan bu korsan cd'lerin yarısından fazlası benim filmlerim. İnsanlara filmleri sinemada izleyip, DVD'si çıktıktan sonra alıp evde arkadaşları ile izlemeleri telkininde bulunuyorum.? -vatan