17 Mayıs Pazartesi günü saat 13:30"da Atatürk İlköğretim Okulunun Salonu"nda açılan sergiye Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Koçar, Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu Müdürü Osman Günaydın, Okul Müdürü Sait Aydın, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Sergi tüm öğrencilerin yıl boyunca Teknoloji ve Tasarım Dersinde yapmış oldukları eserlerin seçilmesinden sonra oluştuğunu belirten Müdür Başyardımcısı İbrahim Ata “Fen ve Teknoloji Proje sergisi öğrencilerimizin kendi yapmış olduğu eserlerin sonucunda açıldı. Her yıl bu sergimizi yapıyoruz. Sergi 2 gün boyunca açık kalacak. Tüm velilerimizi sergimize bekliyoruz” dedi.
Serginin açılışını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz stantları tek tek gezerek öğrencilerden bilgiler aldı ve eserlerinden dolayı hepsine tebrik etti.
Sergi açılışı dolayısıyla Okul Aile birliği üyeleri de okul bahçesinde yapılan lokmaları satışa sundu. Kabı 1 TL"den satılan lokmalardan elde elden gelirin okul için harcanacağı öğrenildi.iha