Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar ile başarılı okulların takımları ve idarecilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar sportif müsabakalarda başarı elde eden okulların takımlarında mücadele eden öğrence ve eğitmenlerini kutlayarak yarı final ve final müsabakalarında daha önemli başarılara imza atacaklarına olan inancını dile getirdi.
Gurup Birinciliği yarışmalarında küçükler kategorisinde kızlarda Merkez Mustafa Kiriş İlköğretim Okulu, erkeklerde Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu, yıldızlar kategorisinde kızlarda Mustafa Kiriş İlköğretim Okulu, erkeklerde TED İlköğretim Okulu. Gençler kategorisinde kızlarda Aydın Lisesi ve erkeklerde yine Aydın Lisesi basketbol dalında Konya"da gurup 1."si oldular. Hentbol dalında küçük erkekler kategorisinde erkeklerde Çine M. Türkoğlu İlköğretim Okulu ve yıldızlar kategorisinde erkeklerde Güzelhisar İlköğretim Okulu grup 1."liğini elde ettiler.
Balıkesir"de yapılan güreş müsabakalarında da 13-14 yaş grekoromende Merkez Fevzi Mürüvet Uğuroğlu İlköğretim Okulu öğrencileri aldıkları dereceler ile grup 2."si olurken, aynı müsabakada mücadele eden Aydın Merkez Anadolu Ticaret ve Osman Gazi Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Sedat Üçar Türkiye 1."si, İsmail Dindar da Türkiye 5."si oldu. Başarılı okulların tanıtımı etkinliğinde Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar başarılı okulların sporcu ve takımları ile ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.