İstanbul Şişli'deki Handan Ziya Öniş İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet Körpüz (47), saat 09.00 sıralarında Kağıthane Sadabad Viyadüğü"nden atlayarak yaşamına son verdi. Ahmet Körpüz"ün, okulunda mali işlerden sorumlu olduğu ve bir süre önce hesapta çıkan bir açık nedeniyle soruşturma geçirdiği ileri sürüldü.

Pendik"teki evinden saat 07.30 sıralarında Şişli"deki okuluna gitmek için çıkan Ahmet Körpüz, otomobilini Sadabad Viyadüğü üzerinde durdurdu. Otomobilden inen Ahmet Körpüz, viyadük korkuluklarının arkasına geçti. Bu sırada Ahmet Körpüz"ü gören polis ekipleri, olay yerine gelmeye çalıştı. Ancak Ahmet Körpüz, polis ekipleri gelene kadar kendisini yaklaşık 70 metre yükseklikten boşluğa bıraktı. Toprak zemine çakılan Ahmet Körpüz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ahmet Körpüz"ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu"na kaldırıldı.

Eşinin ölüm haberini alarak polis merkezine gelen Seher Körpüz, sinir krizi geçirdi. Bir çocuk babası Ahmet Körpüz"ün eşi Seher Körpüz ifadesinde, eşinin ailevi bir probleminin olmadığını belirterek, "Herhangi bir borcu da yoktu. Tek sorunu okulda olan problemdi. Sabah saatlerinde okula gitmek için her zamanki gibi evden çıktı” dedi.

DHA