Başarının temelinde eğitim ve daha huzurlu personelle çalışmanın yattığını belirten Aymendo Ortaklarından Esen Türker, İSO 2200 kalite belgesine sahip işletmelerinde eğitime büyük önem verdiklerini söyledi.
Yaklaşık 6 yıl önce kurulan firmanın bugün Aydın’ın ve bölgenin önemli bir markası haline geldiğini belirten Aymendo Genel Müdürü Esen Türker, günümüzün son teknolojisine sahip dondurma, yemek ve tatlı fabrikasına dönüşen tesislerinde bugün çoğu bayan olmak üzere 200’ün üzerinde kişinin istihdam edildiğini söyledi. Aydın Merkez’in yanı sıra Ege Bölgesi’nde 15 şube ve 30’dan fazla satış noktasıyla müşterilerine hizmet veren İSO 2200 kalite belgesine sahip Aymendo, personeline Eğitmen Nilgün Kazak tarafından Gıda Güvenliği ve empati eğitimi verildi. Periyodik aralıklarla devam eden eğitim çalışmalarında; Gıda ile ilgili mevzuatların yanında, toplu yaşam ve çalışma alanlarında hijyen kuralları ve daha huzurlu yaşam için yapılması gerekenler hususunda eğitim veriliyor.
“EĞİTİM ODAKLI BİR FİRMAYIZ”
Firma olarak kaliteyi eğitim ile yakaladıklarını ve eğitim odaklı bir kurum olduklarını kaydeden Aymendo Ortaklarından Esen Türker, “Aymendo, tüm çalışanları ve yöneticileri ile birlikte, üst düzey gıda güvenliği ve müşteri memnuniyetine odaklanmıştır. Kuruluşumuz gıda sektöründe uygulanabilen tüm gıda güvenlik mevzuatını uymaktadır. Müşteri memnuniyetini sağlamak, güvenli ürünler üretmek ve kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştirmek olmazsa olmazlarımızdandır. Aymendo olarak çalışanından firma ortağına kadar hepimiz, kendi aile soframızda tüketmediğimiz bir ürünü müşterilerimize sunmayız. Başarıyı eğitimle yakalıyoruz. Bu nedenle eğitime büyük önem veriyoruz” dedi. 

20120321aw000158_02.jpg

20120321aw000158_03.jpg