MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Grup Başkanvekili olarak son konuşmasını yaptı ve istifasını Genel Kurul'a açıkladı.

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Genel Kurula hitaben yaptığı konuşmada, MHP Grup Başkanvekilliği görevini 2007 yılından beri yürüttüğünü hatırlatarak, görevinden ayrılarak çalışmalarını ve hizmetlerini MHP milletvekili olarak sürdürme kararı aldığını aktardı. Vural şunları söyledi:

"Bu zamana kadar grup başkanvekili sıfatıyla, özellikle de 1 Kasım seçimlerinden sonra 26'ncı dönem süresince görev yaptığımız bu Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında parlamenter demokrasinin etkin ve verimli yürütülmesi konusunda çalışma yürüttüğümüz, başta Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili arkadaşlarıma, Sayın Meclis Başkanına, Sayın Başkanım, şahsınızda bütün Meclis başkan vekillerine, değerli Divan üyelerine ve partilerin değerli grup başkan vekilleri ile milletvekillerine, kavas arkadaşlara, stenograflara, Meclis çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çalışmalarda birlikte olacağız."

Vural'ı CHP milletvekillerinin de alkışlaması dikkat çekti.