Star TV'deki 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan oyuncu-sunucu Sema Öztürk, geçen sezon NTV'deki 'Sade Vatandaş' programında Okan Bayülgen ile yaşanan gerginlikle ilgili olaya değindi.

Başlangıçta sorulara yanıt vermek istemeyen ve konuyla ilgili konuşmaktan kaçınan Sema Öztürk, ısrarlar üzerine "Evet, NTV'deki programıydı. Aslında ayıp etti. O yüzden daha fazla üstüne konuşmak istemiyorum" dedi.

Öztürk'e, daha önce yaptığı bir röportajında, Okan Bayülgen'in 50 yaş altında olan güzel ve hoş kadınları son dönemlerde aşağıladığı şeklindeki sözleri hatırlatıldı.

Bu arada söze giren Bircan Usallı Silan'ın, Sema Eren'e bakarak "İkimiz gittiğimizde bana daha saygılı davranacaktır eminim" şeklindeki esprili sözlerine Sema Öztürk imalı bir yaklaşımda bulunarak "Yok yapmaz. Çünkü sizin elinizde bir güç var" dedi.

Öztürk, bu konudaki açıklamalarına şöyle devam etti:

Okan Bayülgen Kimdir? tıklayın


"Bakarsanız geçmişten bugüne kadar ben her zaman Okan Bayülgen'in programına katıldım ve her zaman çok güzel ağırladı. Hakkını yemiyorum ve ben o yüzden iki elim kanda da olsa onun programına giderim."

ÇOK DEĞER VERDİĞİM İÇİN KIRILDIM

Sema Eren'in "Ne olmuş olabilir Okan Bayülgen'e?" sorusuna "Öyle esti" yanıtını veren Sema Öztürk, daha sonra "Belki bana kasıtlı bir şey yoktu ama yapılan ayıptı... Benim Okan'la oturmuşluğum, kalkmışlığım, çok arkadaş grubumuz ortak, muhabbetimiz var, çok özel, duygusal şeylerimi, ailevi problemlerimi, herşeyi konuşabilecek kadar da uzak biri değil. O yüzden daha çok kırıldım" şeklinde konuştu.

Öztürk, Okan Bayülgen'in değer verdiği bir insan olduğunu ve o dönem çok yoğun olmasına karşın programına çağırdığında bu nedenle reddetmediğini de sözlerine ekledi.


Vatan