Türkiye'de kalmadığı için eleştirilen MilIi Takım Teknik Direktörü Hiddink, Play-Offta oynanacak Hırvatistan maçIarı için İstanbul'da kamp kuracak. Antrenör Oğuz Çetin, "HocamızIa yoğun şekilde çaIışacağız" dedi.

Avrupa Şampiyonası finallerine katılma yolunda Play-Offta Hırvatistan ile iki zorlu maç yapacak olan A Milli Takım'da antrenör Oğuz Çetin, BUGÜN'e önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, önümüzdeki 25 günlük süre zarfında Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in Türkiye'de daha fazla kalacağını belirterek, "Hocamız ile bu konuyu konuştuk. Bu dönemde Hiddink ile çok daha yoğun şekilde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Oğuz Çetin, herkesin Milli Takım taraftarı olması gerektiğinin altını çizerek, "Herkes kendi kulübünün formalarını çıkarıp, milli maçlara kırmızı-beyaz ile gelmeli. Hiçbir ayrım gözetmeden bunu yapılmalı" diye konuştu.

2008 ile motive olacaklar

Oğuz Çetin, Hırvatistan'da Eduardo Silva'nın "Türkiye'nin çıkması Es-tonya'nın çıkmasından bile daha iyidir" açıklamasını ise şöyle değerlendirdi: "Onlar ne düşünürse dü şünsün bizim hedefimiz değişmeyecektir. Sadece 2008'de yaşadıkları büyük hayal kırıklığı sonrasında başta teknik sorumluları olmak üzere bunu çok cid di bir motivasyon kaynağı olarak önümüze sürecek ler. Oyuncularını bu yönde motive etmeye çalışacak lardır. Bunu göz ardı etmeyecektirler." ■ BUGÜN SPOR SERVİSİ