21 yaşındaki oğul Balotelli son model 120 bin sterlinlik Bentley marka arabalar sürüyor. 46 yaşındaki anne ise 11 numaralı otobüsle işe gidip geliyor. Oğul 3 milyon sterlinlik (8 milyon TL) bir malikanede oturuyor. Anne de oğlunun hemen yanıbaşındaki semtte mütevazı bir dairede kalıyor.
Geçen hafta Balotelli'nin gerçek annesi olduğu anlaşılan Barwuah, Manchester City takımında oynayan oğluna yakın olmak için İtalya'da yaşadığı Brescia kentini bırakıp kız çocuğuyla birlikte Manchester'a yerleşti.
Daily Mail gazetesine konuşan bir kaynak, "Kızıyla İtalya'dan geldiğinde sadece oğluna yakın olmak istediğini söyledi. Gözü oğlunun zenginliğinde değil" dedi.
Oğlu üzerinde baskı kurmaktan kaçınan annenin tek isteğinin oğluna yakın olmak ve onunla ilişkisini sağlamlaştırmak olduğu belirtildi. Haberde, annenin aynı kaynağa "Mario beni bir kaç kez ziyaret etti. Birbirimizi her zaman görmüyoruz. Çünkü onun ve benim ayrı hayatlarımız var" dediği de kaydedildi.

Gana doğumlu Thomas ve Rose Barwuah çiftinin çocuğu olarak İtalya'da doğan Balotelli, fakir bir mahallede çocukluğunu yaşadı. Balotelli, anne-babası tarafından 2 yaşında Francesco ve Silvio Balotelli çiftine evlatlık olarak verilmişti.