Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda verilen konserde sahne alan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Öğretmenler Korosu, Koro Şefi Şeniz Yener ve Mustafa Dinçkol yönetiminde ve Nafiz Gürsan'ın sunuculuğunda iki bölümde 25 eser seslendirdi. Konserin ilk bölümünde Şeniz Yener’in yönetiminde “Türk halk müziğinden seçme eserler” ikinci bölümde ise Mustafa Dinçkol yönetiminde “Türk sanat müziğinden seçme eserler” yer aldı. iki bölüm halinde sunulan konserde 29 eser seslendirildi. Konserin ilk bölümünde Mehmet Varol, Ahmet Uludoğan, Melike Adıgüzel, Pelin Güngör ve Serpil Al, ikinci bölümde ise Ahmet Özdemir, Nafiz Gürsan, Mehmet Genç, Adem Akkaya, Mehmet Durmuş, Atakan Metin, Bahar Çetinkaya ve Dilek Ersan solo olarak eserler seslendirdi. 

“KORO, YOĞUN İLGİ GÖRDÜ”
Konsere ilçe Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Hakan Derici, okul müdürleri ve vatandaşlar birlikte izlediler. Konserde 400 kişilik salonun tamamen dolması nedeni ile gelen davetlilerin geri döndüğü görüldü. Solistlerin söylediği parçalar dışında koro halinde de söylenen parçalar salondaki izleyiciler tarafından büyük alkış topladı.

Program sonunda Koro Şefleri Şeniz Yener ve Mustafa Dinçkol’a Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan Tarafından Çiçek verildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

20120529aw000552_01.jpg20120529aw000552_02.jpg