Nazilli Belediye Tiyatro Salonunda verilen konsere Nazilli ve Kuyucak Kaymakamlarının yanı sıra çok sayıda öğretmen katıldı. 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında yapılan etkinliklerde Nazilli"de görev yapan 60 öğretmenden kurulu olan Öğretmenler Korosu 24 Kasım konserini gerçekleştirdi. Nazilli Belediye Tiyatro Salonunda verilen konserde 60 öğretmen 3 aylık çalışmalarını sergiledi. Nafiz Gürsan"ın sunumu, Şef Şeniz Yener"in Türk Halk Müziği ve Şef Mustafa Dinçkol"un Türk Sanat Müziği Korosunu yönettiği konserde 20 sevilen eser koro ve solo olarak seslendirildi.
Öğretmenlerin hazırladığı konseri Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Kuyucak Kaymakamı Hüseyin Öner, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü hasan karakaşlı, Nazilli Belediyesi TSM Koro kurucusu ve eski Şefi Lütfi Selek, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve siyasi partilerin temsilcileri izledi.
Bu yılki konserde 30 yeni öğretmenin görev aldığını ifade eden Koronun TSM Şefi Mustafa Dinçkol “Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 3 ay önce başladığımız çalışmalarımızı bugün sergilemenin mutluluğunu yaşadık. 24 Kasım Öğretmenler Günü olması nedeniyle ayrı bir anlam taşıyan konserimize yoğun ilgi gösterilmesinden dolayı hepimiz çok mutlu olduk. Bizleri izlemeye gelerek onurlandıran herkese ve en başta bu konserin gerçekleşmesinde büyük emekleri geçen sponsorumuz Nazilli Belediye Başkanı Sayın Aytekin Kaplan"a çok teşekkür etmek istiyorum. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz ilk konserimizde 30 yeni öğretmen arkadaşımızla koromuz çalışmalarını tamamladı. İkinci konserimiz ise Bahar konseri olarak yaza doğru yapılacak” dedi.
Konserde saz ekibini oluşturan 9 sanatçının 8"inin aynı aileden olması ise gecede ayrı bir renk oluşturdu. Keman"dan klarnete kadar 7 ayrı çalgı aleti kullanan Elmas Kardeşler, ailecek müzisyen olmanın hem gururunu hem de izleyiciden büyük alkışı aldılar. Geceye damgasını vuran Elmas Kardeşlerle birlikte muhteşem sesi ve yorumu ile en başta Gülsev Atasay olmak üzere solo eserleri seslendiren diğer öğretmenler büyük alkış aldı. Gecenin sonunda ise Başkan Aytekin Kaplan koro şefleri Şeniz Yener ve Mustafa Dinçkol ile birlikte Sunucu Nafiz Gürsan ve ekibe birer çiçek vererek teşekkür etti.