Toplam 30 takımın katılımı ile 3 Mayıs’ta başlayan ve Aydın Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi ve Aydın Fen Lisesi spor salonlarında değişik tarihlerde oynanan toplam 30 maçla sona eren Voleybol Turnuvası’nda yüzlerce öğretmen ter döktü.
Aydın Lisesi Kapalı Spor Salonun’nda üçüncülük müsabakasında Bozdoğan İsmet Sezgin ATL -METEM’i, 25-19, 25-15 ve 29-27’lik setlerle 3-0 yenen Karpuzlu Anadolu Lisesi öğretmenleri turnuvanın üçüncüsü oldu. Final müsabakasında ise İncirliova Spor Lisesi’ni 25-13, 25-22 ve 25-17’lik setlerle 3-0 yenen Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmenleri, Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvasının şampiyonu oldu.
Turnuva sonunda düzenlenen kupa töreninde 1. olan Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, 2. olan İncirliova Spor Lisesi, 3. olan Karpuzlu Anadolu Lisesi öğretmenlerine kupa ve madalyaları Maarif Müfettişleri Başkanı Erol Selçuk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Çopur tarafından verildi. Çok sayıda sporseverin izlediği maçlarda dereceye giren takımlar izleyenler tarafından büyük alkış aldı.