İyilik severliği ile tanınan Süleyman Yolcu"nun son nefesini de arabası olmayan yeni meslektaşının mobilya alması için şehir dışındaki bir mağazaya götürdüğü öğrenildi.
Öğlen namazından sonra Bey Camiinde kılınan cenaze namazında Süleyman Öğretmenin sevenleri ve öğrencileri cami avlusunu doldurdular. Süleyman Yolcu"nun cenaze namazına MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak, Recep Taner, yüzlerce öğretmen, öğrencileri ve çok sayıda seveni katıldı. Yolcu, öğrencilerinin, meslektaşlarının ve sevenlerinin dualarıyla Kemer Mezarlığı"nda toprağa verildi.

SON NEFESİNİ DE İYİLİK YAPARKEN VERDİ
Aydın Cumhuriyet İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapan Süleyman Yolcu, aynı okulda meslektaşı olan Mehmet Ali Erbay"ın yeni öğretmen olan ve Muğla"nın Fethiye ilçesine atanan kızları Cennet Erbay"a mobilya bakacaklarını öğrenince “Hava yağışlı, arabanız da yok, araçsız sıkıntı çekersiniz. Ben sizi götürüp getireyim” diyerek Erbay ailesi ile birlikte yola çıktılar.

Aydın – İzmir yolu üzerindeki bir mobilya mağazasından yaptıkları alışverişten sonra evlerinin yolunu tutan iki aileyi Kardeşköy kavşağında trafik canavarı yakaladı. Edinilen bilgiye göre Süleyman Yolcu"nun (53) kullandığı 09 DC 048 plakalı araç Kardeşköy Kavşağından Aydın"a geri dönmek isterken orta şeritten gelen 09 UN 697 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kamyonetin arkasından gelen 09 TH 906 otomobil de kontrolünü kaybederek kamyonete çarparak durdu. Zincirleme kazanın ardından, iyilik yapmak için yola çıkan Süleyman öğretmen olay yerinde hayatını kaybetmişti. - iha