MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, Kurban Bayramı'nın ilk günü, bir apartmanın iki dairesinde, kimsenin bulunmadığı sırada yangın çıkardığı, 6 evden de hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ilköğretim okulu öğretmeni 40 yaşındaki Şenol Yaman, tutuklandı.

Kurban Bayramı'nın ilk günü Ergenekon Mahallesi'ndeki Kamelya Apartmanı'ndaki 2 dairede, 2 saat arayla, kundaklanarak yangın çıkarıldığı kuşkusuyla yürütülen soruşturma sonucu, ilköğretim okulu öğretmeni Şenol Yaman gözaltına alındı. Turgutlu Samiye ve Nuri Sevil İlköğretim Okulu'nda 8 yıldır sınıf öğretmenliği yapan Yaman ifadesinde, daireleri sahiplerine düşmanlık beslediği için kundakladığını öne sürdü. Aynı mahalledeki 4, Ahmetli İlçesi'ndeki 2 evden de hırsızlık yaptığı iddia edilen Şenol Yaman, polisteki sorgusunun ardından bugün çıkarıldığı mahkemece `kundaklama' ve `hırsızlık' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kendisi gibi öğretmen olan eşinden 2 yıl önce boşandığı öğrenilen Yaman'ın evlerden çaldığı iddia edilen bilgisayar, cep telefonu ve ziynet eşları da sahiplerine teslim edildi.