Burnu ve kafasından yara alan öğrenci ile ailesiyle birlikte öğretmenlerinden şikayetçi olacağını söyledi.

Lise son sınıfta öğrenim gören Salih Paflakoğlu, iddiaya göre okulun sporcu öğrencileriyle bugün küfürleşme yüzünden kavga etti. Okulu spor branşlarında temsil eden öğrencilerle Salih Paflakoğlu"nun kavgası arkadaşlarının araya girmesiyle ayrıldı. Kavgaya karışan Salih Paflakoğlu ve arkadaşları ile diğer sporcu öğrenciler daha sonra müdür yardımcısı Nazife Emircan"ın odasına çağrıldı. Kavganın gerginliği burada da devam edince, sporcu öğrenciler iddiaya göre Salih Paflakoğlu"na küfür etti. Öğretmenlerin önünde tekrar başlayan tartışmaya Salih Paflakoğlu"da karşılık verince okulun Beden Eğitimi Öğretmenleri S.B. ve Ş. G. , Salih Paflakoğlu"na saldırarak dövmeye başladı.

Dayağın ardından kafasından ve burnundan yaralanan Salih Paflakoğlu, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kardeşinin dövüldüğünü öğrenerek hastameye gelen Salih Paflakoğlu"nun ağabeyi Kerem Paflakoğlu, kardeşinin dayak yemesine tepki göstererek öğretmenlerden şikayetçi olacağını söyledi. Kerem Paflakoğlu kardeşi nasıl bir suç işlerse işlesin karşılığının bu olmaması gerektiğini belirterek; "Eğer kabahati varsa toplar disiplin kurulunu gereken cezayı verirsin. Benim kardeşimi bu hale getirenlerden şikayetçiyim. İl Milli Eğitim müdürlüğüne de gidip sonuna kadar bu işin takipçisi olacağım" dedi.

Salih Paflakoğlu"nun olaya tanık olan arkadaşları da öğretmenlerin sporcu öğrencileri kollamak adına böyle bir şeyi gerçekleştirdiklerini öne sürdü. Aynı öğretmenlerin daha öncede dayakla gündeme geldiklerini savunan öğrenciler, bu olayların üstünün kapatıldığını iddia ettiler. Hastaneden darp raporu alan Salih Paflakoğlu ve ailesi şikayetçi olmak üzere polis merkezine gitti./hürriyet