AVUSTRALYA'nin Viktorya Eyaleti'ndeki Ballarat Kasabası müzik öğretmenlerinden Michelle Lynn Dennis, 2 öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdiği suçlamasıyla çıkartıldığı Ballarat Mahkemesi tarafından 4 yıl hapse mahkum edildi.

Ballarat Mahkemesi"nden yargıç Judge Susan Cohen, 33 yaşındaki müzik öğretmeni Michelle Lynn Dennis'i 2 öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdiği için 4 yıl hapse mahkum etti. 2005 yılında bir başka öğretmen Karen Ellis de öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmiş ancak, Ellis bu olayda 2 yıl iki aya mahkum olmuştu. Bu konuya da değinen yargıç, “Ellis sadece bir öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmişti, ancak Dennis iki ayrı öğrencisi ile de cinsel ilişkiye girmiş” dedi.

33 yaşındaki müzik öğretmeni, himayesindeki 16 yaşındaki çocuk ile cinsel ilişkiye girmekten Viktorya yasalarına göre suçlu bulunarak 4 yıldan az olmamak şartı ile cezaevine göndelirdi.

Lynn Dennis"in, bir öğrencisine 1000, diğer öğrencisine ise 300 cep telefonu mesajı gönderdiği, bir keresinde de bu iki öğrenciye grup seks yapmayı teklif ettiği kaydedildi.

Michelle Lynn Dennis'in avukatı müvekkilinin ağır bir alkol sorunu olduğunu da dile getirerek “Olaylarda alkolün de büyük bir etkisi var” dedi. - DHA