Yaklaşık 50 bin TL"ye mal olan halı sahandan elde edilen gelirin okul bütçesine aktarılacağı belirtildi.
Nazilli"ye eğitim ve öğretim alanında çalışmaları ile geleceğin teknik işadamlarını kazandıran Endüstri Meslek Lisesi, yaklaşık 2 yıl önce çalışmalarını başlattığı halı saha projesini kendi imkanları ile tamamlamayı başardı. Son tefrişleri geçtiğimiz hafta içerisinde tamamlanan halı saha öğrencilerin kullanımına açıldı. Halı sahanın faaliyete geçmesi erkek öğrencisi oldukça fazla olan lisede büyük sevinç yaşattı.
Halı sahanın her açıdan büyük bir başarı olduğunu ifade eden Okul Müdürü Özcan Bilgi, “Okul aile birliği, çevre imkanları ve okulun kendi öğretmenlerinin desteğiyle yaklaşık 2 yıldır planladığımız, programladığımız bu halı saha projemizi tamamlamayı başardık. Son olarak halılarımızı da döşeyerek kullanıma hazır hale getirdik. Ölçüleri 20"ye 40 yani 800 metrekare olarak standartlara uygundur. Öğrencilerimiz hafta içinde 5 gün boyunca beden rğitimi derslerinde öğretmenlerin ders içerisindeki programları doğrultusunda burada halı sahanın içinde hem futbol maçı hem de diğer sportif faaliyetleri yapma imkanlarına kavuşacaklar” dedi.
Öğrencilerin sahanın kullanımı için herhangi bir ücret ödemeyeceğini ifade eden Bilgi, “Okul 16.30"dan sonra kapanıyor. Hafta içinde bu saatten sonra ve Cumartesi, Pazar günlerinde piyasadaki diğer halı sahaların kullanım maliyetinin altında halkımızın kullanımına sunacağız” diye konuştu.