Valiler İlköğretim Okulu Müdürlüğü, belirli gün ve haftalar sebebiyle il ve ilçe çapında düzenlene yarışmalarda dereceye giren öğrencileri onure etmek için ödül töreni düzenledi.
Okul bahçesinde düzenlene törene öğrenciler ve öğretmenlerde katıldı.
Ödül töreninde konuşan Valiler İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Çoban “2008–2009 eğitim öğretim yılı içerisinde ilçemizde ve ilimizde yapılan bireysel veya takım halindeki sosyal ve kültürel etkinliklerinde okulumuz öğrencileri de öğretmenlerinin özverili çalışmaları neticesinde ailelerinin de destekleriyle bu yarışmalara katılmışlardır. Bu yarışmalarda bu öğrencilerimiz okulumuz ve ilçemizi temsil etmişlerdir. Burada gösterdikleri başarıdan dolayı tüm öğrencilerimize ve desteklerinden dolay tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Okul Müdürü Mehmet Çoban, Şubat ayında Aydın ilinde yapılan ve 180 takımın katıldığı “Küçükler Futbol Turnuvası” il dördüncü olan futbol takımı oyuncuları; Mart ayında Aydın"da yapılan “Atletizm Geliştirme Yarışmalarında” il birincisi olan Lavkan Çağrı Bacak ile il üçüncüsü olan Faik Çağlar Bacak; yine Mart ayında yapılan “Okullar Arası Kros Yarışmasında” takım halinde il ikincisi olan kros takımı ile ferdi olarak yarışmada il ikincisi olan Lavkan Çağrı Bacak"a madalya ve çeşitli hediyeler verdi.
Ayrıca ödül töreninde Şubat ayında düzenlenen “Kanserden Korunma” konulu resim yarışmasında il birinci olan Orhan Demirdöven de, yarışmada kazandığı bisiklet ile madalya ve hediyelerini okul müdürünün elinden aldı.