Eğitimde ve öğrenmede ders işleyiş teknikleri kadar öğrencilerin moral ve motivasyonun yerinde olmasının çok önemli olduğunu belirten Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Uğur Demirci, “Kurum olarak yüzde yüz başarıyı disiplinli çalışmanın yanında sosyal faaliyetlere ağırlık vererek yakalıyoruz” dedi.
Aydın Özel Tek Lider Dershaneleri"nde eğitim gören öğrenciler kurumun sosyal etkinlikler programı kapsamında "Eyvah eyvah 2" filmini izlediler. Topluca sinemaya giden öğrenciler doyasıya gülüp stres attılar.
Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Uğur Demirci, eğitimde yakaladıkları başarıların disiplinli bir eğitim anlayışının yanında sosyal etkinliklere de mutlaka yer verdiklerini söyledi. Gerek stres atmanın gerekse de motivasyonun sağlanmasında önemli bir faktör olan sosyal etkinliklerin öğrenciye eğitim sürecinde sıkılmadan bir dönemi tamamlayabilme olanağı sağladığını kaydeden Demirci “Geleneksel olarak her yıl düzenlenen sinema günlerine bir yenisini daha ekleyen Lider Eğitim Kurumları öğrencilerini “Eyvah Eyvah 2 ” filminde buluşturdu. Yoğun ilginin yaşandığı film için sinema salonunu öğrencilerimize tahsis ettik. Önümüzdeki günlerde futbol turnuvası, satranç organizasyonu, piknik gezisi, yat turu, tiyatro faaliyetleri ve bowling turnuvası düzenleyeceğiz” dedi.
Dershanenin sosyal etkinlikleri kapsamında güzel günler yaşadıklarını belirten öğrenciler, kendilerine sunulan jestten dolayı kuruma teşekkür ettiler.