Didim Ticaret Odası, Didim"deki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kırtasiye yardımını bu öğretim yılında da gerçekleştirdi. Kırtasiye yardımı dağıtımı Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından bizzat okullara gidilerek öğrencilere teslim edildi.
Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver yardımlarla ilgili olarak; “Ticaret Odası olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve çocuklarımıza her konuda yardımcı olmayı kendimize bir görev olarak görüyoruz. Geçmiş yıllarda tek tip olarak dağıtılan kırtasiye paketlerini bu yıl üç kategoriye ayırarak her kategorideki öğrencinin gerçek ihtiyacına cevap vermeye çalıştık. Okul ziyaretlerimizde okul müdürlerimizle görüşerek sorunları yerinde görmek istedik. Oda yönetimi olarak öğrencilerimizin olduğu kadar, okullarımızın da eksikliklerinin giderilmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.
Döver ayrıca Ticaret Odasının yaptığı etkinliklere de değinirken, “ Ticaret Odası olarak geçen öğretim yılı içerisinde düzenlediğimiz ödüllü “Hayalimdeki Didim” konulu resim yarışması ve Badminton Turnuvası gibi gençlerimize ve öğrencilerimize yönelik özendirici aktiviteler bu yılda artarak devam edecektir. Bu vesile ile tüm öğrencilerimizin ve eğitim camiasında fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin yeni öğretim yılını bir kez daha kutluyorum.” dedi.