Başkan Çerçioğlu"nu çiçekle karşılayan öğrenciler, giriş ve çıkışta Çerçioğlu ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Çocuklara süt alışkanlığının kazandırılması için böyle bir uygulama başlattıklarını belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Biz Aydın Belediyesi olarak sizlere gereken desteği sağlamaya her zaman hazırız. Birazdan doktorlarımız sizlere sağlıklı beslenme ve diş bakımı hakkında bilgiler verecekler. Lütfen onları dikkatle dinleyerek verecekleri öğütleri uygulayınız” dedi.
Avrupa ülkelerinin refah seviyelerine ulaşabilmek için öğrencilere çok çalışmaları gerektiğini belirten Başkan Çerçioğlu, “Ulu Önderimiz Mustafa Atatürk bu ülkeyi sizlere emanet etti. Bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. O"nun gösterdiği çağdaş, aydınlık yolda ilerlemek için çok çalışmanız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Daha sonra Dr. İbrahim Gülümser, öğrencilere sütün faydaları ve sağlıklı beslenmenin önemi hakkında bilgiler verirken, Diş Hekimi Galip Keçelioğlu da diş sağlığı ve diş bakımı hakkında öğrencilere öğütlerde bulundu. Konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu beraberindekiler öğrencilere tek tek süt dağıtırken, AYBA (Aydın Belediyesi Hizmet Ağı) kapsamında yürütülen “Sağlıklı Gülüşler” kampanyası dahilinde diş macunu ve diş fırçası da hediye ettiler.